Ziua Mondială a Schizofreniei

Nu fi surprins dacă vezi pe cineva astăzi purtând o panglică ! Aceasta reprezintă grija față de cei care sunt diagnosticați cu schizofrenie, o tulburare mintală gravă care afectează milioane de oameni... Mai mult »

Știați că 30 martie este atât Ziua Mondială a Tulburării Bipolare, cât și ziua de naștere a lui Vincent Van Gogh?

Nu este o coincidență! Van Gogh a fost diagnosticat post mortem cu tulburare bipolară, care este o afecțiune mentală severă caracterizată prin alternanța episoadelor maniacale și depresive. În prezent, la nivel mondial,... Mai mult »

Pe 3 martie 2022, angajații Reprezentanței uzinei farmaceutice ungare “Gedeon Richter” în Moldova au colectat fonduri pentru ajutor umanitar, destinat refugiaților din Ucraina

Din fondurile colectate au fost procurate 35 de truse medicale de prim ajutor.Trusele medicale au fost transmise Ambasadei Ucrainei la Chișinău. Mai mult »

Gedeon Richter 120 ANI

Mai mult »

,,Frumusețe & Sănătate „- Despre cum să păstrezi frumusețea și sănătatea reproductivă.

Mai mult »

„În armonie cu tine însăți” – Despre efectele non-contraceptive ale contracepției hormonale – menținerea unei greutăți stabile, efect terapeutic în sindromul premenstrual.

Mai mult »

„ Vârsta de Aur” – Despre menopauză și manifestările sale.

Mai mult »

Vă felicităm cu ziua lucrătorului medical

Mai mult »

RED DINNER. GEDEON RICHTER & SĂNĂTATEA FEMEII

Un local în care te simți bine, un vin de calitate, muzică de suflet și oameni cărora le pasă de tine și cu care vrei să vorbești de parcă i-ai cunoaște de... Mai mult »

RED DINNER ÎN AJUN DE ZIUA FEMEII

Event by Gedeon Richter about woman’s health Femeia secolului XXI este informată, protejată și sănătoasă. Aceste trei momente au servit și laitmotivul unei  întâlniri „gustoase”, savurate de cele 29 de doamne și... Mai mult »