Gedeon Richter 120 ANI

Mai mult »

,,Frumusețe & Sănătate „- Despre cum să păstrezi frumusețea și sănătatea reproductivă.

Mai mult »

„În armonie cu tine însăți” – Despre efectele non-contraceptive ale contracepției hormonale – menținerea unei greutăți stabile, efect terapeutic în sindromul premenstrual.

Mai mult »

„ Vârsta de Aur” – Despre menopauză și manifestările sale.

Mai mult »

Vă felicităm cu ziua lucrătorului medical

Mai mult »

RED DINNER. GEDEON RICHTER & SĂNĂTATEA FEMEII

Un local în care te simți bine, un vin de calitate, muzică de suflet și oameni cărora le pasă de tine și cu care vrei să vorbești de parcă i-ai cunoaște de... Mai mult »

RED DINNER ÎN AJUN DE ZIUA FEMEII

Event by Gedeon Richter about woman’s health Femeia secolului XXI este informată, protejată și sănătoasă. Aceste trei momente au servit și laitmotivul unei  întâlniri „gustoase”, savurate de cele 29 de doamne și... Mai mult »

Cu Fasconal PRO e simplu să revii la normalitate

Oricine dintre noi, chiar și persoanele sănătoase, se confruntă, mai rar sau mai des, cu senzaţia de durere. Chiar şi o zgârietură este însoţită de durere. În plus, ne sunt cunoscute tuturor... Mai mult »

În atenţie specială: ONICOMICOZA

Dacă încă nu demult infecţiile micotice afectau a cincea parte din populaţia planetei (20%), atunci astăzi acestea afectează a patra parte (adică 25%). Cele mai răspândite sunt afecţiunile micotice ale picioarelor şi... Mai mult »

Particularităţile odihnei în perioada de vară: infecţia micotică

Fiecare decide în mod independent unde şi cum să-şi petreacă concediul. Important e ca în rezultat să rămână doar amintiri frumoase! Fiţi de acord că e întotdeauna neplăcut ca odihna să fie... Mai mult »