24 mai este Ziua Mondială a Schizofreniei

Cu această ocazie, am adunat câteva informații interesante despre boală: schizofrenia este o tulburare mentală complexă care afectează aproximativ 1 din 100 de persoane din întreaga lume, ceea ce se atribuie la... Mai mult »

Gedeon Richter: Cariprazina demonstrează eficacitate în tratamentul tulburării duale

La cea de-a 32-a reuniune anuală a Asociației Europene de Psihiatrie (EPA), care a avut loc în perioada 6-9 aprilie la Budapesta, Ungaria, au fost prezentate noi rezultate ale studiilor cu cariprazină... Mai mult »

Poartă-ți panglica verde, crește gradul de conștientizare cu privire la sănătatea mintală!

Ziua Mondială a Sănătății Mintale își propune de 31 de ani să atragă atenția asupra importanței bunăstării mintale și asupra rolului acesteia în menținerea calității vieții. Astăzi, aproximativ 25 de milioane de... Mai mult »

Ziua Mondială a Inimii – GEDEON RICHTER ridică nivelul de conștientizare al populației!

   Pe data de 29 septembrie va fi marcată Ziua Mondială a Inimii, eveniment organizat la nivel internațional în scopul creşterii gradului de conştientizare a populației asupra factorilor de risc ce duc la... Mai mult »

Ziua Mondială a Contracepţiei – 26 septembrie

A fost lansată în 2007 şi este celebrată pe data de 26 Septembrie în fiecare an.  Scopul campaniei este informarea populaţiei generale, în special a tinerilor şi adolescenților, cu privire la importanţa... Mai mult »

ZONE DE RISC: UNDE ESTE CEL MAI UȘOR PENTRU A TE ÎMBOLNĂVI DE DIAREE

Diareea este o afecțiune patologică în care scaunul unei persoane este excretat de 3 ori pe zi și aproape la infinit. 10, 15, poate chiar 20 de ieșiri la toaletă, un „rezultat... Mai mult »

Ziua Mondială a Schizofreniei

Nu fi surprins dacă vezi pe cineva astăzi purtând o panglică ! Aceasta reprezintă grija față de cei care sunt diagnosticați cu schizofrenie, o tulburare mintală gravă care afectează milioane de oameni... Mai mult »

Știați că 30 martie este atât Ziua Mondială a Tulburării Bipolare, cât și ziua de naștere a lui Vincent Van Gogh?

Nu este o coincidență! Van Gogh a fost diagnosticat post mortem cu tulburare bipolară, care este o afecțiune mentală severă caracterizată prin alternanța episoadelor maniacale și depresive. În prezent, la nivel mondial,... Mai mult »

Pe 3 martie 2022, angajații Reprezentanței uzinei farmaceutice ungare “Gedeon Richter” în Moldova au colectat fonduri pentru ajutor umanitar, destinat refugiaților din Ucraina

Din fondurile colectate au fost procurate 35 de truse medicale de prim ajutor.Trusele medicale au fost transmise Ambasadei Ucrainei la Chișinău. Mai mult »

Gedeon Richter 120 ANI

Mai mult »