Ziua Mondială a Contracepţiei – 26 septembrie

A fost lansată în 2007 şi este celebrată pe data de 26 Septembrie în fiecare an. 

Scopul campaniei este informarea populaţiei generale, în special a tinerilor şi adolescenților, cu privire la importanţa metodelor de contracepție în vederea alegerilor corecte pentru sănătatea sexuală şi reproductivă. 

În legătură cu aceasta, deja timp de câțiva ani, Reprezentanța companiei farmaceutice ungare „Gedeon Richter” în Republica Moldoiva în parteneriat cu un Centru de Marketing și Informare, a lansat o campanie de informare, obiectivul principal al căreia este de a spori gradul de conștientizare a tinerilor despre importanța modului sănătos de viață, sănătatea reproductivă și metodele moderne de contracepție. În cadrul acestor ședințe participă medici ginecologi, specialiști în domeniul sănătății adolescenților și tinerilor. 

Gedeon Richter” oferă cea mai largă gamă de contraceptive pentru a susține femeile în parcurgerea priorităților din diferite etape ale vieții lor și mai ales în perioada adolescenței, atunci când trebuie să faci alegeri eficiente și să, TE PROTEJEZI ÎNTOTDEAUNA, pentru a preveni consecințele nedorite. 

Și, de Ziua Mondială a Contracepţiei, vor fi organizate un șir de acțiuni cu suportul Reprezentanței ”Gedeon Richter” în Moldova: 

  • Activităţi de informare și educare în colective de muncă, organizații de tineret și studențești, mese rotunde, breefinguri, derulate de personalulul medical; 
  • Distribuirea de materiale informative; 
  • Postarea pe site-ul www.rg.md și pagina de Facebook  Reprezentanța Gedeon Richter de  materiale informative și filmulețe educaționale. 

Suntem convinși, că prin asigurarea unui portofoliu vast de soluții terapeutice putem să le oferim femeilor de toate vârstele un suport în luarea unor decizii sigure pentru viața lor. 


Recommended For You