Ziua Mondială a Inimii – GEDEON RICHTER ridică nivelul de conștientizare al populației!

   Pe data de 29 septembrie va fi marcată Ziua Mondială a Inimii, eveniment organizat la nivel internațional în scopul creşterii gradului de conştientizare a populației asupra factorilor de risc ce duc la apariția bolilor cardiovasculare (BCV). În acest an genericul este „Cunoaște, Folosește”.

   Acest eveniment este sărbătorit de toți medicii cardiologi, medicii de familie cât și  de persoanele care nu sunt indiferente de problema patologiilor cardiovasculare.

   Anual, in decursul ultimilor 20 ani Reprezentanța companiei farmaceutice ungare Gedeon Richter in Moldova este implicată în mai multe evenimente sociale.

   Pentru Gedeon Richter cardiologia este o prioritate, deoarece patologiile cardiovasculare rămân cauza numarul unul in structura mortalității la nivel global. Astfel  în portofoliul companiei sunt prezente remedii din toate clasele de medicamente antihipertensive, diuretice, hipolipemiante, metabolice și combinațiile acestora.

   In cadrul acestor manifestari populația este informată despre factorii de risc și pericolul patologiilor cardiovasculare netratate, primesc recomandări pentru  prevenirea bolilor cardiovasculare.  

   In acest context Institutul  de Cardiologie, impreună cu Reprezentanța companiei farmaceutice ungare Gedeon Richter  vă invită pe data de 29 septembrie,  intre orele 14.00 – 16.00 in parcul Valea Morilor.

   Aici va fi amenajată Zona  sănătății,  unde toți participanții vor avea posibilitatea să verifice valorile tensiunii arteriale, sa determine riscul cardiovascular și să primească consultația unui medic cardiolog.

Recommended For You