RED DINNER. GEDEON RICHTER & SĂNĂTATEA FEMEII

Un local în care te simți bine, un vin de calitate, muzică de suflet și oameni cărora le pasă de tine și cu care vrei să vorbești de parcă i-ai cunoaște de o viață. Cam asta poți spune în două cuvinte despre ce este RED Dinner by Rodica Ciorănică. 

Astfel, înainte de Crăciun, femei cu activități dintre cele mai diverse – de la modele, vedete de televiziune, femei de afaceri, designeri, blogherite  și jurnaliste au fost extrem de interesate să ajungă la o extraordinară cină în care să vorbim despre noi, femeile. Pentru ca toți au nevoie de noi sănătoase în primul rând. Copiii noștri, bărbații noștri, mamele noastre. Iar noi, ocupate mai mereu, nu batem la usa medicului decât atunci când nu mai avem întrotro. Or, a ne face timp să aflăm răspunsurile la întrebari de care depinde calitatea vieții noastre sau chiar viața, trebuie să ajungă o prioritate a femeii moderne.

Pentru asta, Compania Gedeon Richter, partenerul RED Dinner,  a avut grijă să invite în calitate de experți câțiva medici celebri. Ludmila  Stavinskaia, asistent universitar,  Ala Erhan, medic ginecolog și Luminița Suveică, nutriționist și  endocrinolog, abia de au reușit să răspundă valului de întrebări care le preocupă pe femeile noastre.

Într-un format inedit și o atmosferă prietenoasă, invitatele la RED Dinner au aflat ce este miomul (fibromul) uterin, cum afectează acesta calitatea vieții femeii, care sunt riscurile intervențiilor chirurgicale, care sunt noile oportunități în tratamentul non-invaziv (fără intervenții chirurgicale) al acestuia și care este impactul lui asupra fertilității. Deoarece  a fost extrem de interesant, am decis să ne revedem în februarie la o cină despre contracepție.

Recommended For You