Cu Fasconal PRO e simplu să revii la normalitate

Oricine dintre noi, chiar și persoanele sănătoase, se confruntă, mai rar sau mai des, cu senzaţia de durere. Chiar şi o zgârietură este însoţită de durere. În plus, ne sunt cunoscute tuturor durerile de cap, migrena sau  durerea de dinţi, durerile musculare sau articulare.

Durerea este cea mai veche reacţie de apărare a organismului. Aceasta semnalizează o stare nefavorabilă și provoacă reacţia de răspuns a organismului, orientată spre înlăturarea cauzei durerii. Orice organ poate să doară, în afară de unul. Cât de paradoxal n-ar fi, dar creierul, care simte durerea din orice organ, este lipsit de receptori pentru durere. De aceea durerea de cap este legată nu de ţesuturile creierului, ci de procesele care au loc în vasele și membranele lui.

Cum scăpaţi de durere?

Totuși, nu este necesar să ne resemnăm și să suportăm durerea, întrucât aceasta ne extenuează, ne dereglează capacitatea de muncă și ne dispersează atenţia. Industria farmaceutică elaborează diferite preparate cu acţiune analgezică, însă nu toate sunt la fel de eficiente. Pentru a nu da greș în procesul de alegere, vă prezentăm noul preparat cu acţiune analgezică produs de compania ungară Gedeon RichterFasconal PRO.

Fasconal PRO este un preparat complex, care conţine trei componente diverse. Două  dintre acestea – paracetamolul – un component clasic cu acţiune analgezică și antipiretică din grupul antiinflamatorilor nesteroidieni (AINS). Al doilea component este propifenazona, care de rând cu paracetamolul are acțiune analtetică, antipiretică și antispastică, făcând posibilă administrarea medicamentului contra durerii și spasmelor. De obicei, în scopul înlăturării durerii paracetamolul se administrează într-o doză de 500 mg. În compoziţia Fasconal PRO intră, de asemenea, cofeina, cunoscută multora ca produs antimigrenos. Datorită acestei componenţe, Fasconal PRO se descurcă de minune cu cele mai cunoscute și des întâlnite tipuri de dureri precum durerea de dinţi, nevralgiile, mialgiile, durerile de articulaţii,durerile menstruale, dar și în stările febrile.

Și, în sfârșit, aspectul financiar. În pofida faptului că are mai multe componente, Fasconal PRO are un preţ avantajos, spre deosebire de multe alte preparate cu un singur component.

De obicei, pentru calmarea durerii, este suficient un singur comprimat. În caz de necesitate, preparatul poate fi administrat în mod repetat, peste 6 ore. În cazul în care Fasconal PRO nu are efectul scontat sau sunteţi nevoit să-l administraţi mai mult de 5-7 zile, consultaţi neapărat medicul Dvs. Fasconal PRO poate fi administrat la maturi și copii cu vârsta mai mare de 12 ani. Fasconal PRO nu provoacă dificultăţi în conducerea automobilului și lucrul cu mecanismele exacte.

Fasconal PRO. Profesionistul în dureri.

“Acesta este un medicament. Citiţi cu atenţie prospectul. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.”  Certificat de înregistrare Nr. 23138 din 05.01.2017

Recommended For You